Pontus Vippelius

Pontus Vippelius är namnet och jag är en engagerad och resultatinriktad SEO-specialist med över ett decenniums erfarenhet inom SEO-branschen men har också en bredare förståelse av andra kanaler.

Min resa började som Junior SEO hos SearchMe AB och idag är jag stolt över att vara Head of SEO hos AdRelevance. Vårt mål är att vara ledande på marknaden genom att leverera toppresultat för våra kunder. Genom att ständigt fördjupa mig inom alla områden av SEO och digital strategi, skapar jag anpassade SEO-lösningar som driver trafik, förbättrar synligheten och skapar värden.

Som tidigare Director of Growth Marketing på Diet Doctor, fick jag erfarenhet av att anskaffa kunder globalt, med USA som huvudmarknad. Under min tid där byggde jag upp SEM, betalda sociala medier, nya e-poststrategier och CRO för att komplettera våra befintliga marknadsföringsstrategier förutom huvudfokuset på SEO.

Förutom att leda SEO-strategier, har jag även erfarenhet av att utveckla produkter och arbeta som teamledare. Som CPO på Pineberry ledde jag utvecklingen av företagets alla tjänster och hjälpte till att hålla företaget ledande inom SEO, SEM och SoMe i Sverige.

Min passion för SEO går hand i hand med mitt engagemang för att hjälpa företag att växa. Som din SEO-specialist kommer jag att tillämpa min omfattande erfarenhet och beprövade strategier för att maximera din webbplats synlighet, öka din organiska trafik och förbättra din ROI.

Är du i behov av en SEO-specialist? Skicka ett mail till pontus.vippelius@gmail.com eller kontakta mig på Linkedin så tar vi det vidare därifrån.